23 Şubat 2012 Perşembe

Can sıkıntısına birebir dizilerr

Boş vaktiniz çoksa ve dizi izlemeyi seviyorsanızz işte benim favori dizilerimm..


  • Being Human


Normal bir hayat sürmeye çalışan vampir, kurt adam ve hayaletin aynı evde yaşama hikayesi anlatılıyor. 3 anormal varlığın normal insan gibi yaşamaya çalışması güzel bir şekilde anlatılıyor. Benim favori dizilerimden biridir. 

  • Sherlock

Bugüne kadar izlediğim birçok bilimkurgu dizisinin en iyisi olarak adlandırabilirim.. Diziyi izleyince sizde bana hak vereceksiniz..  Sherlock Holmes  sinema filminin dizi versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Dr. Watson ve Sherlock yine boş duramıyor ve dedektifçilik yine hayatının yaşam kaynağı oluyor. iki sezon olarak karşımda olan Sherlock üçüncü sezon müjdesiyle beni şimdiden heyecanlandırdı..


  • The Vampie Diaries
İşte size bir vampir filmi daha.. ama bu kez sadece vampirler var :) Vampir kardeşlerin bir kıza aşık olmasıyla ortaya çıkan olayların sırların konu edildiği bir dizi.



  • Spartacus
Antik Roma'da köle ve gladyatörlere hayat veren gladyatörün özgürlüğünü kazanması konu ediliyor. Yine savaş ve tarih sevenler için güzel bir dizi.. Dizinin başrol oyuncusu olan Andy Whitfield (Spartacus) kanser olarak diziden ayrılmış, hastalık dahada ilerleyince hayatı sona ermiştir. Bu haberi duyduğumda çok üzülmüştüm çünkü bir insana rol bu kadar yakışırdı.. Yerine yeni spartacus olarak Liam McIntyre geçti.. Andy Whitfield, Spartacus:Blood and Sand (kan ve kum) oyandıktan sonra diziye iyileşmesi için ara verildi. bu arada Spartacus:Gods of Arena 6 bölüm olarak yayınlandı. .hayata veda eden Andy'nin yerine geçen Liam ile yeni sezon Spartacus Vengance başladı.

Andy whitfield'in oynadığı ilk sezon Spartacus:Blood and Sand (kan ve kum) 


 Spartacus:Gods of Arena


Yeni spartacus Liam ve yeni sezon  Spartacus Vengance



Eveeeeet savaş ve tarih dolu dizilerden istediğinizi izleyin hiçbiri için pişman olmazsınızzzz.... Şimdiden iyi seyirlerrrr :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder